Sungurlu Devlet Hastanesi

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü
Sungurlu Devlet Hastanesi

BENİM BİLİNÇLİ ANNEM BU SINIFTA!

Güncelleme Tarihi: 12/01/2018

Sungurlu  Devlet  Hastanesi  Gebe Sınıfı’nda her hafta Pazartesi  ve Perşembe saat  10.00-11.30 arasında dersler  kendi alanında uzmanlaşmış  sağlık personelleri  tarafında düzenli  olarak verilmeye devam ediyor.Kasım ayı itibariyle  Uzm.Dr.Fatma EMRALİ  de eğitimci olarak konu  anlatmaya başlamıştır.Bebeğin gelişimi ve annenin sağlık durumunu yakından takip  eden Uzm.Dr.Fatma EMRALİ  Gebe Sınıfı’nda anne adaylarına gebelik süresince karşılaşılabilecek problemler hakkında bilgi vermekte ve anne adaylarının sorularına yanıt vermektedir. Gebe Sınıfı eğitimleri  anne adaylarını fiziksel ve psikolojik olarak doğuma hazırlamak ve karşılaşabilecekleri riskleri minimum seviyeye çekmek açısından önemlidir.
Unutmayalım ki bilinçli bir anne sayesinde sağlıklı bir nesil oluşur.

• IMG_E4714.JPG
  • IMG_E4717.JPG